Ervaringen

Andra Lombarts

Ik heb mijn opleiding Fysiotherapie in 1994 afgerond aan de Hogeschool West-Brabant. Ik heb in meerdere fysiotherapiepraktijken en instellingen ervaring opgedaan en heb me gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Hiervoor heb ik ook een bijzondere belangstelling ontwikkeld omdat ik zelf jarenlang op hoog niveau intensief heb gesport.

Mijn werk als fysiotherapeute heb ik een periode onderbroken vanwege drie zonen die ik heb gekregen. In deze periode heb ik niet stil gezeten. Ik heb tal van maatschappelijke functies bekleed en ik ben werkzaam geweest als hockeytrainster.

Inmiddels zijn mijn kinderen nu wat ouder waardoor er weer ruimte is gekomen mijn vak, wat ik eerder met zoveel plezier heb uitgeoefend, weer op te pakken. Om dat te kunnen doen heb ik mijn kennis over het vak weer bijgespijkerd en opgefrist met een aantal cursussen. Na een hernieuwde kennismaking met het vak in het Revalidatiecentrum in Breda, ben ik sinds augustus 2014 nu in deze praktijk werkzaam.

Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt te kijken waar precies de hulpvraag ligt, om zodoende daarbij goed aan te kunnen sluiten en samen aan het werk te gaan om de afgesproken behandeldoelen zo goed mogelijk te realiseren.

Ik hoop op een prettige samenwerking met u!

Design In One | Realisatie Young-dogs