Sandy van Ierssel

sandy van ierssel

Sandy van Ierssel

Wie.
Sandy van Ierssel, medeoprichter van Fysioteam Breda.

Focus: Algemeen Fysiotherapie & Geriatrie fysiotherapeut. Leefstijlcoach (chronisch vaatlijden), Dry Needling.

In mijn vrije tijd sport ik veel; golfen, Padel en fitness. Ik kan oprecht genieten van een avond uit, samen met vrienden. Ik reis graag. Nieuwe culturen en werelden ontdekken.

Fysioteam Breda.
Doorpakken, enthousiast en gedreven. Als hecht team staan we dagelijks voor onze patiënten klaar.

Kwaliteit en professionaliteit. Maar ook heel belangrijk; we nemen de tijd voor onze patiënten. We gaan in gesprek en zoeken het verhaal achter de klachten. Als de klant met een goed gevoel de deur uitloopt, geeft dat ons een positieve boost.

Hallo, ik ben Sandy van Ierssel, geboren en getogen in Breda. Mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool West-Brabant heb ik afgerond in 1994. Op verschillende locaties heb ik daarna veel ervaring opgedaan en in 1997 heb ik me bij de maatschap aangesloten.

Ik heb me gespecialiseerd in de sportfysiotherapie, trainen met sporters om hen zo snel mogelijk de sport weer op een verantwoorde wijze te laten hervatten. Ik begeleid het trainen van mensen met perifeer vaatlijden, claudicatio intermittens in samenwerking met het Amphia ziekenhuis.

In 2013 ben ik afgestudeerd als geriatriefysiotherapeut en in 2014 heb ik de opleiding voor toepassing van de dry needling methode succesvol afgerond.

Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te werken, onze praktijk in Heusdenhout/Brabantpark is dan ook gericht op zowel jongere als oudere patiënten.

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik patiënten met uiteenlopende klachtbeelden aan het bewegingsapparaat. Klachten die zonder duidelijke oorzaak zijn ontstaan, zoals bijvoorbeeld spierspanningshoofdpijn en nekschouderklachten, maar ook postoperatieve klachten. Ik vind het belangrijk dat de patiënt alle aandacht krijgt bij het revalideren, daarom gaat mijn voorkeur uit naar één op één-behandelingen.

Graag ga ik samen met u aan de slag om het beste resultaat te behalen.

BIG registratie nummer: 39043443404

×