De Praktijk

Fysioteam Breda

Toen en nu.
Om een goed beeld te krijgen van Fysioteam Breda is het van belang om een kleine reis door de tijd te maken, want sinds onze oprichting in de jaren zeventig zijn we flink gegroeid. We hebben een omgeving gecreëerd, waarin onze patiënten zich veilig en vertrouwd voelen. De juiste zorg en aandacht, dat vinden we belangrijk. Gepassioneerde specialisten die nóg beter willen worden in hun vak.

Bij Fysioteam Breda heeft iedereen zijn eigen kracht en specialisme. Wij hebben naast de algemene fysiotherapie verschillende specialisaties in huis, en blijven de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten op de voet volgen. Op deze manier kunnen wij altijd de juiste fysiotherapeutische begeleiding inzetten passend bij jouw klachten.

Kwaliteit.
Onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor fysiotherapie (KNGF) en werken volgens de geldende richtlijnen. Daarnaast volgen zij met regelmaat na- en bijscholingsactiviteiten. Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Vrijblijvend bellen voor advies? Je hebt geen verwijzing nodig van een arts. Wij zijn bereikbaar via 076-5812914. Je kunt natuurlijk ook gebruik van maken van het contactformulier op onze site.

Sinds de jaren 70 is onze praktijk Fysioteam Breda al actief in de wijken Heusdenhout, Brabantpark, Driesprong en Overakker. Onze kleinschalige praktijk kenmerkt zich door de combinatie van een hoogwaardige professionaliteit en een persoonlijke sfeer. Samen met de patiënt wordt er gewerkt aan een zo effectief mogelijke curatieve of preventieve behandeling.

Wij hebben naast de algemene fysiotherapie verschillende specialisaties in huis, en blijven de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten op de voet volgen. Op deze manier kunnen wij altijd de juiste fysiotherapeutische begeleiding inzetten passend bij uw klachten!

Behalve het feit dat u natuurlijk op onze praktijk behandeld kunt worden, behandelen wij in bovenstaande wijken ook bij u aan huis wanneer dit nodig is. Voor een aan huis behandeling heeft u wel een verwijzing van uw arts nodig.

Bel ons

Bel ons vandaag, samen met Fysioteam Breda blijft u in beweging!

Tel.: 076 – 581 29 14 (Heusdenhout/Brabantpark)

Op maandag- en donderdagavond zijn wij tot 20:00 op afspraak geopend

×