Marjolein Schoutsen

Marjolein Schoutsen

Wie.
Marjolein Schoutsen, fysiotherapeut
Focus: Manueel therapie. Specialisatie bekkenklachten (samenwerking met verloskundig centrum)

Collega’s over Marjolein “Passie voor het vak. Gedreven en empathisch”.

De openheid naar mijn patiënten vind ik erg belangrijk. Het gesprek aangaan en samen werken aan een plan om de klachten te verminderen. Ik werk veel met zwangere vrouwen en ik kan oprecht genieten van het feit dat ik ze kan helpen om de zwangerschap zo goed mogelijk door te komen.

Fysioteam Breda.
We hebben een hecht team, de sfeer is echt aanwezig. We zijn er voor de patiënt, maar ook voor elkaar. En dat is minstens zo belangrijk.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda. Na de opleiding fysiotherapie wilde ik mezelf verder specialiseren. In januari 2011 heb ik de masteropleiding Orthopedisch Manueel Therapie in Utrecht afgerond. Nu werk ik dan ook als manueel therapeut binnen de praktijk. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. : rug en bekken.

In 2012 ben ik me ook verder gaan specialiseren in bekken en rugpijn tijdens en na de zwangerschap. Ik heb een cursus gevolgd  om vrouwen te begeleiden en te adviseren met deze klachten. De resultaten zijn goed. Vrouwen stabiliseren  in hun klachten tijdens hun zwangerschap of hebben zelfs na de behandeling helemaal geen klachten meer. 

In 2013 heb ik de cursus Coccygodynie (behandeling bij pijn aan het stuitje) gevolgd om me weer verder te verdiepen en te specialiseren in de klachten rondom het bekken.

Sinds januari 2010 ben ik als lid van de maatschap verbonden aan de praktijk Fysioteam Breda. Mijn doel als fysiotherapeut is om patiënten, jong en oud, klachtenvrij te krijgen.

BIG registratie nummer: 99065254804 

×