Ervaringen

Martijn Don

In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut van de opleiding in Breda.
Sindsdien heb ik een zeer ruime ervaring opgedaan in verschillende praktijken en ziekenhuizen alvorens ik in deze praktijk ben komen te werken.

In 2012 heb ik de opleiding Manuele Therapie Utrecht (voorheen methode v.d. Bijl) afgerond en ben me sindsdien gaan richten op het voornamelijk behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten met deze vorm van manuele therapie.

Ik ben enorm overtuigd van de kracht en de uitermate hoge effectiviteit van deze behandelmethode, voornamelijk omdat deze methode ook uitgaat van het gegeven dat de oorzaak van de klachten zich vaak niet bevindt op de plaats waar men daadwerkelijk de pijn ervaart.

Verder houd ik me als algemeen fysiotherapeut ook graag bezig met zeer gerichte oefentherapie, waarbij ik op zoek ga naar de ‘weak links’  in de bewegingsketens die de - vaak terugkerende - klachten veroorzaken, zowel bij de sporter als bij de niet-sporter.

Mijn voornaamste interessegebieden naast de wervelkolom (rug en nek- en hoofdpijnklachten) zijn schouder gerelateerde klachten, voet- en onderbeenklachten, ook vaak in relatie tot rugklachten en hardlopen.
Namens de praktijk ben ik tevens lid van het Schoudernetwerk West Brabant.
In mijn vrije tijd doe ik aan hockey, hardlopen en skiën, ben ik graag bezig in huis en tuin en geniet ik van de tijd doorbrengen met mijn vriendin en 2 zoontjes.

BIG registratie nummer: 89055592004
Design In One | Realisatie Young-dogs