Voet-/enkelfysiotherapie

Voet- en enkelklachten

In de gezondheidszorg is het behandelen van voet- en enkelklachten met manuele technieken nog niet zo gangbaar en bekend, maar gelukkig verschijnt hiervoor steeds meer wetenschappelijke onderbouwing. Zo zijn voor bijvoorbeeld hielspoor, achillespeesklachten en hallux valgus (scheve grote teen), vanuit de wetenschap verstoorde bewegingsmechanismen bekend, die hieraan ten grondslag liggen en succesvol behandeld kunnen worden. Lees hier meer over op: Voet-/enkeltherapie

Het uitgangspunt is beweging en het herstellen van beweeglijkheid, net zoals dat geldt voor de wervelkolom bij rugklachten. Voor welk type voet, of welke klacht dan ook!

Zo zorgt op blote voeten lopen voor het optimaal bewegen in de voet. Dit in tegenstelling tot het ondersteunen van de voet met steunzolen of stugge schoenen (het belemmeren van bewegen in gewrichten).

Wilt u een afspraak maken voor uw voet – of enkelklachten?

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken, u kunt met ons contact opnemen via e-mail: info@fysioteambreda.nl of via telefoonnummer: 076 – 581 2914.

×