Het Team

Het Team

Fysioteam Breda bestaat uit vijf therapeuten met ieder zijn eigen specialiteit en affiniteit.

Wij streven ernaar onze diensten zo optimaal mogelijk aan te bieden om u naar volle tevredenheid te kunnen helpen met uw gezondheidsprobleem.

sandy van ierssel

Sandy van Ierssel

Hallo, ik ben Sandy van Ierssel, geboren en getogen in Breda. Mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool West-Brabant heb ik afgerond in 1994. Op verschillende locaties heb ik daarna veel ervaring opgedaan en in 1997 heb ik me bij de maatschap aangesloten.

Meer over Sandy

Marjolein Schoutsen

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda. Na de opleiding fysiotherapie wilde ik mezelf verder specialiseren. In januari 2011 heb ik de masteropleiding Orthopedisch Manueel Therapie in Utrecht afgerond. Nu werk ik dan ook als manueel therapeut binnen de praktijk. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. : rug en bekken.

Meer over Marjolein

Stans Smit

Sinds 1983 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Aanvankelijk heb ik 13 jaar gewerkt als algemeen fysiotherapeute in Amsterdam-Zuid-Oost. Hierna volgde een pauze van 12 jaar, waarin ik mijn 4 kinderen geholpen heb groot en volwassen te worden. In 2008 ben ik, terug in mijn vak, mij gaan specialiseren in de oedeemtherapie.

Meer over Stans

Martijn Don

In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut van de opleiding in Breda. Sindsdien heb ik een zeer ruime ervaring opgedaan in verschillende praktijken en ziekenhuizen alvorens ik in deze gezellige praktijk ben komen te werken.

Meer over Martijn

Jeanne

Secretaresse.

×